Biecht

Christus is gekomen om ons met God en elkaar te verzoenen. Men kan deze verzoening concreet ontvangen in een sacrament van boete en verzoening: de biecht. Dit kan in de biechtstoel in de kerk en ook in de pastorie.

Er is altijd op afspraak een (biecht)­gesprek mogelijk.

Voor Pasen, in de veertigdagentijd, en voor Kerstmis, in de advent, wordt een Viering van Verzoening gehouden. In deze viering kan persoonlijk, aan een priester, om vergeving gevraagd kan worden. Deze viering wordt afgesloten met een agapè, een 'liefdesmaaltijd' bestaande uit een drankje en hapjes om de verzoening te vieren.