Doneren

De parochie en de kerk hebben een bijzondere plaats in het leven van vele mensen. Bijzondere vieringen zoals een doopsel, een huwelijk of een uitvaart maken een onuitwisbare indruk. Maar ook buiten het kerkgebouw vindt het pastoraat plaats.

Met uw kerkbijdrage ondersteunt u al deze activiteiten en helpt u om het kerkgebouw te behouden en het pastoraat te waarborgen. Jaarlijks neemt de parochie deel aan de actie Kerkbalans. Dat is een landelijke actie die steeds in januari wordt gehouden en die gedragen wordt door verschillende kerkgenoot­schappen in Nederland. U ziet jaarlijks het foldermateriaal in uw kerk en uw brievenbus. De opbrengsten zijn voor uw eigen parochie, maar het promotiemateriaal is algemeen. Velen van u nemen deel aan deze actie gezinsbijdrage of kerkbijdrage.

Natuurlijk kunt u ook incidenteel doneren. Misschien bent u vergeten om een bijdrage te geven toen uw kindje werd gedoopt (we hebben hiervoor geen vastgestelde bedragen zoals bijvoorbeeld wel bij een huwelijk). U kunt dan altijd nog een bedrag overmaken.

Bankrekeningnummers Haastrecht

Actie Kerkbalans IBAN rekeningnummer: NL44 RABO 0118 5024 17
t.n.v. Kerkbalans H. Barnabas­parochie Haastrecht

Misintenties e.d. IBAN rekeningnummer: NL71 RABO 0361 4102 04