Kerktelefoon

Voor degenen voor wie het moeilijker wordt om naar de kerk te gaan maar wel graag de vieringen willen beluisteren, is er de kerktelefoon. Er wordt daarvoor thuis een apart kastje geplaatst. Alle Eucharistie­vieringen, zondags en door de week, maar ook bijv. het bidden van de rozenkrans is via de kerktelefoon te beluisteren. Indien u belang­stelling heeft kunt u dit laten weten aan de pastoor of via de parochie­administratie.

Het is ook mogelijk om via de computer mee te luisteren.

De zondagse eucharistie­vieringen worden opgenomen. U kunt ze gedurende enkele maanden terugluisteren.

Tablet of Smartphone

Op uw tablet of smartphone kunt de vieringen in de kerk via een ‘app’ beluisteren. Om rechtstreeks mee te luisteren op tablet of smartphone lukt het zelfs niet zonder deze app.

Afhankelijk van het merk van uw toestel zoekt u in de App-store of in de Play-store naar ‘kerkdienstgemist’, een groen icoontje. U kunt het ‘vrij’ installeren. Er is geen account nodig. Vervolgens zoekt u naar ‘RK Haastrecht’ of ‘RK Schoon­hoven’.

Get it on Google PlayDownload on the App Store