Restauratie Barnabaskerk Haastrecht

De St. Barnabas­kerk in Haastrecht zal de komende vier jaar onder­handen worden genomen. De fundering moet urgent worden her­steld omdat door aan­tas­ting van de hei­palen de kerk scheef zakt. De Kerk­kap­con­structie is aange­tast door hout­worm, huis­boktor en schimmel en moet worden geres­tau­reerd. Boven­dien moet het schil­der­werk van de kerk weer worden gedaan.

In de flyer staat meer informatie. Klik op het plaatje voor een digitale flyer (PDF).

Helpt u mee onze kerk in stand te houden?

U kunt ons helpen door uw gift te storten op IBAN rekeningnummer:

NL10 RABO 0191 9790 74 t.n.v. RK Kerk H.Barnabas, Haastrecht

Sponsors

Streekfonds KrimpenerwaardWij zijn de talloze sponsors dankbaar voor hun bijdrage aan de restauratie van de parochiekerk van de St. Barnabas­parochie. Met name noemen wij hier het StreekFonds Krimpenerwaard voor hun financiële bijdrage.

Meer informatie