Restauratie Barnabaskerk Haastrecht

De Barnabas­kerk in Haastrecht is flink onderhanden genomen. De fundering is hersteld met nieuwe heipalen. De kap­con­struc­tie is weer houtworm- en boktorvrij. Ook zit de kerk weer strak in de verf.

Helpt u mee onze kerk in stand te houden?

U kunt ons helpen door uw gift te storten op IBAN rekeningnummer:

NL10 RABO 0191 9790 74 t.n.v. RK Kerk H.Barnabas, Haastrecht

Als u regelmatig een bedrag doneert, kunt u het laten registreren als periodieke gift vanwege het belastingvoordeel. Zie ook de pagina Doneren.

Sponsors

Streekfonds KrimpenerwaardWij zijn de talloze sponsors dankbaar voor hun bijdrage aan de restauratie van de parochiekerk van de St. Barnabas­parochie. Met name noemen wij hier het StreekFonds Krimpenerwaard voor hun financiële bijdrage.

Ook hebben veel parochianen en bedrijven in Haastrecht hun betrokkenheid getoond door het sponsoren van een heipaal.

Meer informatie