Restauratie Barnabaskerk Haastrecht

De Barnabas­kerk in Haast­recht is flink onderhan­den genomen. De funde­ring is hersteld met nieuwe heipalen. De kap­con­struc­tie is weer houtworm- en boktorvrij. Ook zit de kerk weer strak in de verf.

Helpt u mee onze kerk in stand te hou­den?

U kunt ons helpen door uw gift te storten op IBAN reke­ning­num­mer:

NL10 RABO 0191 9790 74 t.n.v. RK Kerk H.Barnabas, Haast­recht

Als u regel­ma­tig een bedrag doneert, kunt u het laten registreren als perio­dieke gift vanwege het belas­tingvoor­deel. Zie ook de pagina Doneren.

Sponsors

Streekfonds KrimpenerwaardWij zijn de tal­loze sponsors dank­baar voor hun bijdrage aan de res­tau­ra­tie van de paro­chie­kerk van de St. Barnabas­paro­chie. Met name noemen wij hier het StreekFonds Krimpener­waard voor hun fi­nan­ciële bijdrage.

Ook hebben veel pa­ro­chi­anen en bedrijven in Haast­recht hun be­trok­ken­heid getoond door het sponsoren van een hei­paal.

Meer in­for­ma­tie