Kerken in actie

Product van de maand: een pot jam

gepubliceerd: woensdag, 30 mei 2018

Elke maand wordt een ander product ingezameld om het voedselpakket van Voedselbank IJssel en Lek aan te vullen. In de maand mei worden fruitconserven gevraagd. De soort vrucht, gekocht of zelfgemaakt: het is allemaal van harte welkom!

Begin oktober vorig jaar is de Voedselbank IJssel en Lek officieel geopend. Meerdere kerken zamelen maandelijks een bepaald product in als aanvulling op de voedselpakketten. Ook wij doen mee aan deze actie.

Voor de inzameling staat er een krat achter in de kerk op de eerte zaterdag en zondag van de maand.