link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook

Openlucht parkdienst

Schoonhoven - 9 september

gepubliceerd: woensdag, 29 augustus 2018

Op zondag 9 september a.s. vindt weer de inmiddels traditionele Parkdienst plaats, georga­ni­seerd door vrijwel alle Schoon­hovense geloofs­ge­meen­schappen. Deze openluchtdienst is onderdeel van het 11e Nazomerfestival, onder auspiciën van City­mana­ge­ment Schoon­hoven.

Vanaf 16.00 uur bent u van harte welkom in het fraaie Springerpark van Schoon­hoven, ongeacht of u lid bent van of kerkelijk actief bent bij één van de lokale kerken.

Soms gaan de dingen in deze tijd zo moeizaam. Er is zoveel verdeeldheid en zoveel onzekerheid over de tijd en de toekomst. Deze Parkdienst heeft dit jaar als hoopvol en ker­nachtig thema dankbaarheid meegekregen: ‘Dankt God onder alle omstandigheden’

Er wordt belangeloos mede­wer­king verleend aan deze oecumenische dienst door een gelegenheidskoor o.l.v mevrouw M. Leopold , organist de heer K. van der Pauw, en een kopercombo, ditmaal verzorgd door Brassband Schoon­hoven. Uiteraard is er ook samenzang opgenomen in het programma. Tijdens deze openluchtdienst zullen voorgaan Ds. H. Ouwerkerk, Protestantse Gemeente de Hoeksteen, Ds. Mw. R. Rit­meester, Remonstrants Gereformeerde Gemeente, Pastoor J. van der Mee, Rooms-Katholieke kerk, Ds. M. Verheuvel van de Grote kerk en Ds. J.J Hagendijk van de Hervormde gemeente Willige-Langerak

Mede door de behoorlijke drukte van vorig jaar, willen we u verzoeken op tijd te zijn indien u verzekerd wilt zijn van een zit­plaats. Natuurlijk kunt u ook zélf een klapstoel o.i.d. meenemen.

De Parkdienst is natuurlijk voor iedereen gratis toegankelijk maar er wordt wel een collecte gehouden ter bestrijding van de onkosten van deze Parkdienst.

U en jij bent van harte welkom!

  

St. Barnabasparochie • Grote Haven 8 • 2851 BM  Haastrecht  /  H. Bartholomeusparochie • Wal 61 • 2871 BC  Schoonhoven
(0182) 38 24 55 • info@barnabasparochie.nlinfo@bartholomeusparochie.nl