Feest van Maria ter Weghe

Dondersdag 18 oktober met Mgr. Th. Hoogenboom

gepubliceerd: dinsdag, 2 oktober 2018

Op dinsdag­avond 18 oktober viert de parochie St. Barnabas het feest van Maria ter Weghe. Om 19.30 uur is er de feestelijke Eucharistie-viering met Mgr. Th. Hoogenboom, hulpbisschop van het aartsbisdom Utrecht als hoofd­cele­brant. Om 19.00 uur wordt de rozenkrans gebeden.

Kinderen zijn speciaal welkom. Er is kinder­woord­dienst en zij kunnen meelopen (de meisjes als bruidje) in de processie met Maria ter Weghe in hun midden.

Na de Mis is er een gezellig samenzijn in Grand café Concordia. Er zal een veiling gehouden worden, waarvan de opbrengst bestemd is voor de instandhouding van het kerkgebouw.

Meer over Maria ter Weghe

Lees meer over Maria ter Weghe op de speciale web­pagina op deze website: