Kerken in actie

Product van de maand: limonadesiroop

gepubliceerd: woensdag, 3 oktober 2018

Elke maand wordt een ander product ingezameld om het voedselpakket van Voedselbank IJssel en Lek aan te vullen. In de maand oktober wordt limonadesiroop gevraagd. Flessen en blikken: het is allemaal van harte welkom!

Begin oktober vorig jaar is de Voedselbank IJssel en Lek officieel geopend. Meerdere kerken zamelen maandelijks een bepaald product in als aanvulling op de voedselpakketten. Ook wij doen mee aan deze actie.

Voor de inzameling staat er een krat achter in de kerk op de eerste zaterdag en zondag van de maand.