De mooiste lamp

Maandag 24 december 19.00 uur • kerstspel voor en door kinderen • Schoonhoven

gepubliceerd: zaterdag, 15 december 2018

Op Kerst­avond wordt in de Bartholomeus­parochie te Schoon­hoven (Wal 63) weer het aloude verhaal van de geboorte van het kindje Jezus verteld en door kinderen uitgebeeld.

De lantaarn van Jozef en Maria doet het niet meer en andere reizigers op weg naar Bethlehem willen hen niet helpen. Ook zijn Maria en Jozef niet welkom in de herberg.
Herders wijzen hen naar een stal, waar het kindje Jezus wordt geboren.

Een engel brengt dit goede nieuws aan de herder. Zij hebben geen lantaarn nodig om Hem te vinden, want Jezus zelf is het Licht van de wereld!

Dit bijzondere nieuws van Gods liefde is voor iedereen, jong en oud.
Er worden bekende kerstliederen gezongen, zodat iedereen kan meezingen.
U bent van harte welkom!