Sobere maaltijdbijeenkomst

Schoonhoven, 3 vrijdagen in de Veertigdagentijd

gepubliceerd: woensdag, 6 maart 2019

In de tijd van voor­be­rei­ding op Pasen, ook wel de vastentijd genoemd, zijn er in Schoon­hoven drie sobere maaltijds­vieringen. Het gaat om een eenvoudige maaltijd, met alleen soep, brood en koffie, thee of melk. De bijeenkomsten hebben een bezinnend karakter.
Wij rennen en vliegen en zijn vaak druk. Een maaltijd kan bij uitstek uit­no­di­gen om stil te staan bij elkaar en bij het leven.
Wij zullen enkele liede­ren zingen en luisteren naar een Woord uit de Bijbel dat van betekenis kan zijn voor onze tijd.
De sobere maal­tijd staat ook in het teken van solidariteit met de minder­bedeel­den. Aan deelname aan de maaltijd zijn geen kosten verbonden en een vrije gift zal geheel voor een goed doel bestemd zijn.

Data

U kunt aan één of meerdere maaltijden deelnemen. Het is voor iedereen. U kunt ook komen met het hele gezin. U bent welkom vanaf 17.50 uur. De maaltijd is van 18.00 tot ongeveer 19.00 uur. Iedereen kan deelne­men.
De maaltijden zijn op:

• vrijdag 15 maart in ‘De Ark’
  • vrijdag 22 maart in ‘De Hoeksteen'
  • vrijdag 29 maart in ‘De Overkant’ (Wal 34)

Opgave

Opgave kan via de intekenlijst die in de kerk ligt of bij Ton Seppen, tel. 0182 384728 of via mail: ton.seppen@zonnet.nl (graag uiterlijk 2 dagen voorafgaand aan de sobere maaltijd i.v.m. het aantal deelnemers).