Dhr. Jos Blaas stopt na vele jaren van dienstbaarheid

gepubliceerd: donderdag, 14 maart 2019
(foto: Sandra de Kruijf)
(foto: Sandra de Kruijf)

Vanmiddag, tijdens de jaar­ver­ga­dering van de Katholieke Bond van Ouderen Schoon­hoven in "De Overkant", nam Jos Blaas afscheid als lid van het bestuur.
14 jaren geleden starte hij in het bestuur als penning­mees­ter. Daarna werd hij voorzitter. Hij heeft zijn taken gedurende deze jaren met grote inzet en trouw vervuld.
Hij werd dan ook deze middag door het bestuur en de leden van de KBO bedankt en in het zonnetje gezet.
Ook was er een woord van dank en een bos bloemen voor zijn vrouw Karin, die hem al die jaren gesteund heeft.
De KBO hoopt dat zij beiden nog vele jaren als lid bij de bijeenkomsten van de KBO zullen bezoeken.

Jos en Karin bedankt!