Kerken in actie

Product van de maand: pastasauzen

gepubliceerd: woensdag, 8 januari 2020

Elke maand wordt een ander product ingezameld om het voedselpakket van Voedsel­bank IJssel en Lek aan te vullen. In de maand janu­ari worden pastasauzen gevraagd. Blikken, potten en zakken: het is allemaal van harte welkom!

Begin okto­ber vorig jaar is de Voedsel­bank IJssel en Lek officieel geopend. Meerdere kerken zamelen maan­de­lijks een bepaald product in als aanvulling op de voedselpakketten. Ook wij doen mee aan deze actie.

Voor de inzameling staat er een krat achter in de kerk op de eerte zater­dag en zon­dag van de maand.