Terugblik op een geslaagd concert

gepubliceerd: dinsdag, 14 januari 2020

Op zondag­middag 15 december was er in de kerk van Haastrecht een bijzonder concert van het koor Inbetween samen met het Harmonieorkest. Het verhaal dat verteld werd, begon negen maanden vóór kerstmis. Bij dit verhaal werden toepasselijke liederen gespeeld en gezongen.

Na de pauze met warme chocolademelk en glühwein, werd het kerstverhaal gelezen en waren het de kerstliederen die klonken.

Dirigente Els Ackema kijkt dankbaar en blij terug op een mooie middag, waaraan velen hun inzet hebben gegeven.