Terugblik op een geslaagd concert

gepubliceerd: dinsdag, 14 januari 2020

Op zon­dag­mid­dag 15 decem­ber was er in de kerk van Haast­recht een bij­zon­der concert van het koor Inbetween samen met het Harmonieorkest. Het verhaal dat verteld werd, begon negen maanden vóór kerst­mis. Bij dit verhaal werden toepas­se­lijke liederen gespeeld en gezongen.

Na de pauze met warme chocolade­melk en glühwein, werd het kerst­ver­haal gelezen en waren het de kerst­lie­de­ren die klonken.

Dirigente Els Ackema kijkt dank­baar en blij terug op een mooie mid­dag, waaraan velen hun inzet hebben gegeven.