Het kerkbestuur

Het kerk­bestuur zorgt voor de materiële belangen van de paro­chie, werkt voor­waarden­scheppend voor iedereen die taken binnen de pa­ro­chie vervult én denkt mee bij het vervullen van die taken. Dit moet leiden tot een vitale geloofs­ge­meen­schap die beschikt over de voor haar voort­bestaan nood­zake­lijke midde­len. Deze fi­nan­ciën komen uit de opbrengst van allerlei giften en uit collec­tes en misstipendia.

Samen­wer­kende pa­ro­chies

Al vele jaren werken de pa­ro­chies St. Barnabas van Haast­recht en St. Bartholomeus van Schoon­hoven samen. Niet alleen is pastoor Van der Mee pastoor van beide pa­ro­chies, ook op diverse andere gebieden wordt samen­ge­werkt. Ook komen een aantal dezelfde mensen voor in de twee kerk­besturen.

Haast­recht

naam
functie
Pastoor J.E.M. van der Mee