Het kerkbestuur

Het kerk­bestuur zorgt voor de materiële belangen van de paro­chie, werkt voor­waarden­scheppend voor iedereen die taken binnen de parochie vervult én denkt mee bij het vervullen van die taken. Dit moet leiden tot een vitale geloofs­gemeen­schap die beschikt over de voor haar voort­bestaan nood­zake­lijke midde­len. Deze financiën komen uit de opbrengst van allerlei giften en uit collec­tes en misstipendia.

Samenwerkende parochies

Al vele jaren werken de parochies St. Barnabas van Haastrecht en St. Bartholomeus van Schoon­hoven samen. Niet alleen is pastoor Van der Mee pastoor van beide parochies, ook op diverse andere gebieden wordt samen­ge­werkt. Ook komen een aantal dezelfde mensen voor in de twee kerk­besturen.

Haastrecht

naam
functie
Pastoor J.E.M. van der Mee