Huwelijk

Het huwe­lijk kan men beleven in het licht van het geloof, waarin men de liefde die God voor ons mensen heeft zicht­baar wil maken. Zij die het sacra­ment van het huwe­lijk willen ont­van­gen, nemen contact op met de pastoor.

Jubilea

Echtparen die hun jubileum willen vieren, regelen dit in overleg met de pastoor.

Het is gebruike­lijk dat er bij een huwe­lijk / jubileum een door het kerk­bestuur vastge­stelde vergoe­ding wordt gege­ven.

Katho­liek Gezin

Op de web­si­te Katho­liek­ge­zin.nl staat veel in­for­ma­tie over het Huwe­lijk, de voor­be­rei­ding, de vie­ring, de Marriage Course, liefde en seksua­li­teit en inte­res­sante boeken.