link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook

Misintentie

Misintentie

Veel mensen horen graag de namen van hun overleden dierbaren. En het is goed dat we in de parochie ook aan hen blijven denken en hun namen blijven noemen. Hiervoor kunt u een misintentie opgeven voor een Eucha­ris­tie­viering.

Het offer van Christus dat in de Eucha­ris­tie te­gen­woor­dig wordt gesteld wordt dan opgedragen aan God voor die speciale intentie. Christus heeft zijn leven ook voor die mens gegeven. De intenties worden in de mis voorgelezen.
U kunt mis­in­ten­ties opgeven voor een zondagsmis en voor een doordeweekse mis.

Stipendium

Voor een (mis)intentie wordt een vergoeding gevaagd van € 10,- (stipendium). Als u wilt dat de intentie in het parochieblad wordt gepubliceerd, moet u deze op tijd opgeven. Houdt u rekening met de datum van het verschijnen van het parochieblad. Mocht u te laat zijn met het opgeven van een misintentie, dan kan deze nog wel in de viering gelezen worden.

U kunt uw mis­in­ten­ties doorgeven per e-mail.
U kunt per­soon­lijk de misintentie doorgeven op de pastorie. Schriftelijk is ook mogelijk door uw intentie op een briefje te noteren en samen met het geldbedrag (stipendium) in een enveloppe te deponeren in de brievenbus (graag ook de afzender met telefoonnummer noteren voor als er onduidelijkheden zijn). 

St. Barnabasparochie • Grote Haven 8 • 2851 BM  Haastrecht  /  H. Bartholomeusparochie • Wal 61 • 2871 BC  Schoonhoven
(0182) 38 24 55 • info@barnabasparochie.nlinfo@bartholomeusparochie.nl