Gaat u mee naar Banneux

In dit jaar van Barmhartigheid

gepubliceerd: donderdag, 14 april 2016
Gaat u mee naar Banneux

Al vele jaren gaan we vanuit Haas­trecht en Schoon­hoven voor één dag naar Banneux, een bede­vaart­plaats in België (voorbij Luik), waar Maria ver­sche­nen is aan Mariette Beco.

We gaan op de vrij­dag na Hemel­vaarts­dag, vrij­dag 6 mei. We vertrek­ken wij ’s morgens om half 7 vanaf de kerk in Haas­trecht en rond kwart voor 7 vanaf de kerk in Schoon­hoven. We hopen om ca. 11.00 uur aan te komen in Banneux. Daar hebben we dan de Eucha­ris­tie; er is de moge­lijk­heid om de kruis­weg mee te bid­den en er is een af­slui­ten­de gebeds­vie­ring met zieken­ze­gen, met andere pelgrims. We vertrek­ken weer uit Banneux om 16.15 uur.

Zowel op de heen­reis als op de terugreis maken we een stop in een AC restaurant voorbij Weert. Daar kan ieder op eigen reke­ning iets gebrui­ken. De kosten voor de bus­be­dragen 40 euro per persoon.

Gaat u dit jaar ook mee in dit jaar van Barm­har­tig­heid? Maria is de moe­der van Barm­har­tig­heid. Zij wil het lij­den verlichten. Er is daar een bron van water. Maria vraagt om te komen bid­den. We bid­den in de bus het morgen­ge­bed van de kerk en de rozen­krans

Meldt u aan en ga mee op bede­vaart!