Feest van Maria ter Weghe

gepubliceerd: maandag, 10 oktober 2016
Feest van Maria ter Weghe
(foto: Joke Laan)

Op dins­dag­avond 18 ok­to­ber viert de pa­ro­chie St. Barnabas het feest van Maria ter Weghe. Om 19.30 uur is er de fees­te­lij­ke Eucha­ris­tie-vie­ring met Mgr. J. Hendriks, hulp­bis­schop van het bisdom Haar­lem-Am­ster­dam en in het verle­den pastoor van Haas­trecht, als hoofd­cele­brant. Om 19.00 uur, voor­af­gaand aan de Eucha­ris­tie­vie­ring, wordt de rozen­krans gebe­den.

Kin­de­ren zijn speciaal welkom. Er is kin­der­woord­dienst en zij kunnen mee­lo­pen (de meisjes als bruidje) in de pro­ces­sie met Maria ter Weghe in hun mid­den.

Na de Mis is er een gezellig samen­zijn in Concordia. Dit staat mede in het kader van de res­tau­ra­tie. Het bestuur en res­tau­ra­tie­comité willen alle pa­ro­chi­anen die de res­tau­ra­tie steunen op deze manier bedanken. Er zal een veiling gehou­den wor­den, waar­van de opbrengst bestemd is voor de res­tau­ra­tie.

Poster Kinderen bidden voor oorlogsKinderen

Kin­de­ren bid­den voor oorlogsKin­de­ren

Op 18 ok­to­ber doen we ook mee met de actie Kin­de­ren bid­den voor oorlogsKin­de­ren. We­reld­wijd wor­den kin­de­ren opge­roe­pen deze dag speciaal de Rozen­krans te bid­den voor kin­de­ren die te lij­den hebben onder oorlogs­ge­weld.

Meer over Maria ter Weghe

Lees meer over Maria ter Weghe op de speciale web­pa­gina op deze web­si­te: