Restauratie Haastrecht in bisdomblad

gepubliceerd: dinsdag, 11 oktober 2016
Bisdomblad Tussenbeide blz 12 en 13

In de herfsteditie van het bisdom­blad Tussenbeide zijn maar liefst twee bladzij­den over de res­tau­ra­tie van onze St. Barnabas­kerk te Haast­recht.

“De katho­lie­ke kerk van Haast­recht trilt dezer dagen op zijn grondvesten. Een zeer gron­dige, let­ter­lijk en figuur­lijk, renovatie moet de St.- Barnabas behoe­den voor ver­zak­king en de kerk uit 1853 voor de toe­komst behou­den. Het om­vang­rij­ke werk vergt de inzet van velen – en die mensen zijn er ook! Op velerlei wijzen gaat de kleine ge­meen­schap aan de slag.”