Viering Paastriduüm

Vieringen Witte Donderdag, Goede vrijdag en Pasen

gepubliceerd: maandag, 10 april 2017

Wij mogen weer Pasen vieren, met de vie­ring van Palm­zon­dag, Witte Donder­dag en dan via Goede Vrij­dag naar Pasen zelf.

In Christus heeft God ons men­se­lijk bestaan willen delen, tot het uiterste toe. Al onze moei­lijk­he­den, van lij­den, een­zaam­heid en dood heeft Hij voor ons doorstaan. Wij krijgen van de verrezen Christus zijn Geest. Dat mag ons steeds sterken.

Dat is Pasen. We kunnen weer leven uit de kracht van ons geloof, in God, die onze Vader is, in Christus de Heer en de heilige Geest. Wij mogen dit samen vieren in zijn kerk.

Daarom, voor u mooie dagen en dat God met u mag zijn.

Vie­rin­gen­over­zicht

Witte Donder­dag 13 april

19.30 uur Haast­recht Viering van de in­stel­ling van de H. Eucha­ris­tie, van het sacra­ment van het pries­ter­schap en van het gebod van de naasten­liefde m.m.v. Sursum Corda uit Schoon­hoven

Goede Vrij­dag 14 april