Barnabasfeest met huldigingen

gepubliceerd: zondag, 11 juni 2017
Barnabasfeest met huldigingen
Links Anneke Zijleman rechts Gerda van Winden

Op zon­dag 11 juni is in Haas­trecht het Barnabas­feest gevierd. Na een mooie vie­ring was er koffie, thee en een glaasje in de pastorietuin. Het weer werkte mee aan deze gezellige ont­moe­ting.

Van­wege hun 25-jarig lidmaat­schap van het dames-en heren­koor, St Caecilia, zijn Anneke Zijleman en Gerda van Winden gehul­digd. Zij hebben uit han­den van de pastoor een oor­konde ont­van­gen en zijn in de bloemetjes gezet. Daarbij werd opgemerkt dat Anneke Zijleman ook al 25 jaar trouwe dienst verricht bij het schoonmaken van de kerk. Nogmaals: hulde en bedankt!