Catholicism, derde avond

Schoonhoven - 16 november

gepubliceerd: maandag, 13 november 2017
Catholicism, derde avond

Donder­dag 16 no­vem­ber vindt de derde avond plaats van de DVD-serie ‘Catho­li­cism’. De avond gaat over: ‘Het mysterie van God’, de Drie-ene-God. Heeft u de voor­gaande avond(en) gemist, dan kunt u deze avond ‘gewoon’ volgen. De DVD’s staan in principe los van elkaar.

‘Catho­li­cism’ is een unieke reis door de wereld van het katho­lie­ke geloof. Deze reis vindt plaats aan de hand van DVD’s met beel­den gefilmd op 50 locaties in 15 lan­den. Father Robert Barron voorziet de beel­den van boeiende in­for­ma­tie.

De avond vindt plaats in ‘De Over­kant’ (Wal 34),
begint om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur.

De koffie en thee staan klaar vanaf 19.45 uur.

Voor wie wil en kan is er daarna nog een drankje en een hapje. We kunnen zo wat napraten en goed en gezellig afsluiten.

Tot don­der­dag 16 no­vem­ber!