Kerstspel

Doe jij mee? meld je aan!

gepubliceerd: woensdag, 29 november 2017

Op Kerst­avond zon­dag 24 de­cem­ber om 19.00 uur is er in de kerk weer een kertspel. Wil jij dit jaar meedoen? Geef je dan snel op.

We zullen zoals voor­gaande jaren een kerst­ver­haal voorlezen en de kin­de­ren zullen daarbij het verhaal uit­beel­den. De kin­de­ren hoeven geen tekst te leren, maar luis­te­ren naar het verhaal en spelen hun rol. Daar­naast zullen we weer de bekende kerst­lie­de­ren zingen.

Aanmel­den kan tot en met 3 de­cem­ber:

Repe­te­ren

Het is be­lang­rijk dat je kunt komen oefenen. Dat hebben we gepland van 18.45 tot 19.30 uur op:

• woens­dag 13 de­cem­ber
  • maan­dag 18 de­cem­ber
  • vrij­dag 22 de­cem­ber

Generale repetie

De generale repe­ti­tie is op zater­dag 23 de­cem­ber van 18.45 tot ongeveer 19.45 uur

De jongste kin­de­ren (die meedoen als schaapje) mogen steeds mee­ko­men, maar zij hoeven maar 2 keer te komen (1 x in overleg + generale)

Op 23 de­cem­ber wordt ie­der­een zeker verwacht!

Als je niet meedoet, ben je na­tuur­lijk wel van harte welkom om te komen kijken!

Samen hopen we er weer een mooie Kerst­avond van te maken.