Online Adventskalender

gepubliceerd: donderdag, 29 november 2018

Op de kin­der­pa­gina van Kin­de­ren bid­den voor Kin­de­ren is weer een Online-Adventskalen­der gestart. Het is een digitale versie van de ver­trouwde papieren kalen­der, waarbij kin­de­ren elke dag een luikje kunnen openen. Daarachter geen chocolaatje, maar steeds een andere verras­sing om te bekijken, lezen, luis­te­ren, doen...

Normaal ge­spro­ken begint een adventskalen­der met de eerste zon­dag van de Advent, maar omdat we dit jaar met een korte Advent­tijd te maken hebben wordt al op dins­dag 27 no­vem­ber gestart met het eerste luikje (linkson­der). Leuk om kin­de­ren zo mee op weg te nemen naar Kerst­mis.

Ad­vents­ac­tie voor kin­de­ren

Van dezelfde site zijn kerst­kaarten te down­loa­den, die kin­de­ren kunnen kleuren en versieren voor kin­de­ren die tij­dens de Kerst­da­gen in het zie­ken­huis moeten blijven. Zo kunnen kin­de­ren een beetje licht brengen in donkere dagen voor zieke kin­de­ren.