Lezing - Christenen in het Heilig Land

Donderdag 28 februari - 19.30 uur - De Overkant, Schoonhoven

gepubliceerd: maandag, 4 februari 2019

Hoewel de plaatsen waar Jezus liep be­lang­rijk zijn, bestaat het Heilig Land niet uit ‘dode’ stenen alleen. Chris­te­nen leven er samen met Joden en Moslims in een complexe, soms gespannen verstand­hou­ding. Maar waarom?

Kerk in Nood belicht tij­dens een lezing op donder­dag 28 februari in zaal ‘De Over­kant’ te Schoon­hoven de actuele situatie en uit­dagingen voor de Chris­te­nen in het Heilig Land vanuit het per­spec­tief van een Joods-Katho­lie­ke pries­ter en een Pales­tijns-Chris­te­lijke aarts­bis­schop.

datum: donder­dag 28 februari 2019
tijd: 19.30 uur inloop