Laat de vergeving niet aan je voorbij gaan

Schoonhoven - 9 april - 19.30 uur

gepubliceerd: donderdag, 4 april 2019

Paus Fran­cis­cus zei: ‘iedere mens heeft ver­ge­ving nodig’. Om Pasen goed te kunnen vieren is er de Viering van Ver­zoe­ning, om deze ver­ge­ving te kunnen ervaren.

Tijdens de vie­ring wordt het Woord van God verkon­digd, dat ons oproept tot beke­ring; er wordt gebe­den en gezongen en er vindt een gewetens­on­der­zoek plaats. Tevens is er gelegen­heid om het sacra­ment van de biecht te ont­van­gen door bij een pries­ter per­soon­lijk de zon­den te belij­den en daardoor ver­ge­ving (de absolutie) te krijgen. Er zijn meer­dere pries­ters aanwe­zig.

Na afloop vieren wij dit samen met een agapè, een samen­zijn met een hapje en een drankje om de ver­zoe­ning te vieren

Open je hart en laat je verzoenen met God en met elkaar!

wat: Viering van ver­zoe­ning
wanneer: dins­dag 9 april