Viering van 75 jaar vrijheid

gepubliceerd: donderdag, 10 oktober 2019

De Gemeente Krimpenerwaard heeft de kerken benaderd om gezamenlijk inhoud te geven aan de viering van 75 jaar vrij­heid. Gedacht wordt aan een kerkenpad door de Krimpenerwaard en een eigen lokale invulling op een zaterdag in mei. De ideeën moeten nog vorm krijgen.

Heeft u herinneringen aan of kennis van de periode rond de bevrijding, die min of meer gerelateerd zijn aan de parochie en/of kerk, wilt u dan van u laten horen. We hopen in onze parochiekerken iets tentoon te kunnen stellen. Of wilt u meedenken over of meedoen bij de invulling van deze dag, laat het ons weten, neem contact op.