Parochie een goed doel!

gepubliceerd: dinsdag, 15 oktober 2019

Wie zich bij de parochie betrokken weet, doet als vanzelfsprekend mee met de actie kerkbalans. Deze is bedoeld om al het werk van de plaatselijke parochie­ge­meen­schap te betalen. Er komt veel bij kijken.

U ontvangt de brief voor de actie kerkbalans altijd aan het begin van het jaar, samen met een overzicht van uitgaven en inkomsten. In deze laatste maanden van het jaar wordt al de balans opgemaakt. Wie nog niet mee gedaan heeft, wordt alsnog middels een brief gevraagd om zijn of haar bijdrage over te maken. Deze brieven worden eind oktober en begin november verstuurd.

Met uw bijdrage aan de actie kerkbalans steunt u het goede werk van de kerk. Er wordt veel gesproken over goede doelen. U hoort en ziet er reclames over. Er wordt aanbevolen om iets na te laten na je dood, om zo het goede doel extra te onder­steunen. Veel mensen denken dan niet meer zo aan de kerk. Waarom eigenlijk niet? De kerk heeft de opdracht om de blijde Bood­schap te verspreiden. Ze is geroepen om een netwerk van liefde te zijn door in directe omgeving en wereldwijd mee te bouwen aan een beschaving van liefde. In die zin is de kerk ook een goed doel. Daar zouden we ook aan de kerk kunnen denken bij het opmaken van een testament.

In deze drie laatste maanden van het jaar vragen we u mee te helpen om onze parochie financieel gezond te houden.

Maak uw (extra) bijdrage over. Dank u wel.

plaats IBAN rekeningnummer ten name van
Schoon­hoven: NL79 INGB 0001 4600 00 R.K. Kerk­bestuur, afdeling Gezinsbijdrage Schoon­hoven
Haastrecht: NL44 RABO 0118 5024 17 R.K. Kerk H. Barnabas Haastrecht