Maria ter Weghe

Vrijdag 18 oktober - 19.30 uur - Haastrecht

gepubliceerd: donderdag, 10 oktober 2019

Het jaarlijkse feest van Maria van Haastrecht wordt gevierd op 18 oktober. In 2019 zal Mgr. Jan Hendriks, bisschop coadjutor van Bisdom Haarlem-Amsterdam, de hoofd­cele­brant zijn.

Na de feestelijke H. Mis die begint om 19.30 uur gaan we naar het Verenigings­ge­bouw voor een gezellige avond met deze keer een loterij en gezellige muziek van de Big Harbour Dixielanders.

Vrijdag 18 oktober in Haastrecht

Met de goed­keuring van het Misformulier is het feest van Maria ter Weghe als vrije gedachtenis ingevoerd voor het bisdom Rotterdam. Vanwege de viering van Sint Lucas wordt deze gedachtenis op 20 oktober gevierd, maar voor Haastrecht is de datum van 18 oktober behouden gebleven.