Kerken in actie

Product van de maand: jam

gepubliceerd: dinsdag, 29 oktober 2019

Elke maand wordt een ander product ingezameld om het voedselpakket van Voedselbank IJssel en Lek aan te vullen. In de maand november wordt jam gevraagd. Van alle soorten en smaken, zelfgemaakt of gekocht: het is allemaal van harte welkom!

Begin oktober vorig jaar is de Voedselbank IJssel en Lek officieel geopend. Meerdere kerken zamelen maandelijks een bepaald product in als aanvulling op de voedselpakketten. Ook wij doen mee aan deze actie.

Voor de inzameling staat er een krat achter in de kerk op de eerste zaterdag en zondag van de maand.