Uitvoering Messiah van Handel

Zaterdag 14 december - 19.30 uur - Parochiekerk Schoonhoven

gepubliceerd: dinsdag, 3 december 2019

Uitvoering Messiah van HandelOp zaterdag 14 december 2019 organiseert Rotaryclub Schoon­hoven een bijzondere uitvoering van het meesterwerk Messiah van Georg Friedrich Händel. Dit unieke concert zal plaats­vin­den in de prachtige H. Bartholomeus­kerk aan Wal 63 te Schoon­hoven. De aanvang is 19.30 uur.

De Messiah vertelt het levensverhaal van Jezus Messiah. Een verhaal vol passie, vuur en goddelijke opoffering. Georg Friedrich Händel componeerde dit oratorium in 1741 voor koor, orkest en solisten. Nog steeds geniet het publiek van de prachtige aria’s en koren, onder andere van het wereldberoemde Hallelujah-koor. Mede­wer­king aan dit concert wordt verleend door het pro­fes­sio­nele ensemble Ribattuta Musica in een kleine, authentieke bezetting.

Bezetting

sopraan: Elvire Beekhuizen
alt: Rosina Fabius
tenor: Satriya Krisna
bas-bariton: Hans Voschezang
vocalisten en instrumentalisten: Ribattuta Musica
artistieke leiding: klavecinist Clemens Flick

Rotary

Rotary Schoon­hoven is een maat­schap­pe­lijk betrokken serviceclub en levert graag een positieve bijdrage aan de samenleving. De netto opbrengst van deze prachtige muzikale avond is daarom bestemd voor het goede doel.

Kaarten

U kunt nu al kaarten bestellen via de website om verzekerd te zijn van een plaats.

De online toegangsprijs is € 36,= p.p.
Tickets aan de zaal zijn € 45,= p.p.

Wacht niet te lang, bestel en beleef de ultieme kerstuitvoering op 14 december.