Adventsactie

Kerstbrief Stichting Kinderen Leven Geven

gepubliceerd: maandag, 16 december 2019

Zoals elk jaar in de advent willen we de opbrengst van de ad­vents­ac­tie bestemmen voor de vele von­de­lingen in China. Onze steun bereikt zusters en (vaak arme) gezinnen die de von­de­lingen liefde­vol opnemen en ver­zorgen. Uw bijdrage is zeer welkom.

Een quote uit de kerst­brief van de Stich­ting Kin­de­ren Leven Geven: “Even leek het erop dat onze rol in China - door het optre­den van de over­heid - noodge­dwon­gen was uitgespeeld, maar wij zijn heel dank­baar u te kunnen berichten dat er nieuwe wegen gevon­den zijn om lij­dende en ge­han­di­capte kin­de­ren helpen. De licha­me­lijke en gees­te­lij­ke nood van deze kin­de­ren is zeer groot. We zijn blij, dat we een klein deel van dit lij­den kunnen ver­zachten en een bijdrage kunnen leveren aan een moge­lijke gene­zing. Wie is er al meer ontvanke­lijk voor het goede dan een kind? En wie lijdt er meer en is kwets­baarder dan een kind?”