Kerken in actie

Product van de maand: hagelslag en chocoladepasta

gepubliceerd: dinsdag, 28 januari 2020

Elke maand wordt een ander product ingezameld om het voedselpakket van Voedsel­bank IJssel en Lek aan te vullen. In de maand febru­ari worden hagelslag en chocoladepasta gevraagd. Pakken, potten en zakken, melk, puur of gekleurd: het is allemaal van harte welkom!

Begin okto­ber vorig jaar is de Voedsel­bank IJssel en Lek officieel geopend. Meerdere kerken zamelen maan­de­lijks een bepaald product in als aanvulling op de voedselpakketten. Ook wij doen mee aan deze actie.

Voor de inzameling staat er een krat achter in de kerk op de eerte zater­dag en zon­dag van de maand.