Mooiste ‘verborgen’ tuin in Schoonhoven

Interview RTV Krimpenerwaard met vrijwilliger Rob Rietkerk

gepubliceerd: zaterdag, 2 mei 2020
Vrijwilligers in het zonnetje

Lokale omroep RTV Krimpener­waard besteed aan­dacht aan de prach­tige tuinen rondom de Bar­tho­lo­meus­kerk in Schoon­hoven. Met name onze vrij­wil­li­ger Rob Riet­kerk ver­telt over het park en onze pa­ro­chie.

“Velen denken dat de bomen achter de Rooms-Katho­lie­ke Kerk aan de Wal onder­deel zijn van het Springer­park. Niets is minder waar. Het is een prach­tige tuin die grenst aan het kerkhof. Weke­lijks zijn vrij­wil­li­gers hard aan het werk om alles zo netjes moge­lijk te hou­den. Lang niet ie­der­een kent het bestaan van deze groene oase, mid­den in de bin­nen­stad.”

De pa­ro­chie is dank­baar voor en trots op de vele vrij­wil­li­gers die zich be­lan­ge­loos inzetten voor de ge­meen­schap!