link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook

Kisi Kids - Pauli de Koning komt

Zondag 20 december - 20.20 uur - Kathedraal TV

gepubliceerd: zaterdag, 19 december 2020

Kisi presen­teert een nieuw avontuur van het ondeugende schaapje Pauli en zijn familie, een poppen­kast spel voor jong en oud speciaal voor Kerst! De video wordt zon­dag 20 de­cem­ber 2020 om 20.20 uur behalve op hun eigen kanaal, ook op Ka­the­draal TV van Bisdom Haar­lem-Am­ster­dam ge­pu­bli­ceerd. Ga er met het gehele gezin goed voor zitten en geniet van een verhaal rond het thema ‘Ver­wach­ten’.

Pauli de koning komt

Pauli, Marie, de her­der Florian, de papa en mama van Pauli wachten en wachten op de geboorte van een broertje of toch een zusje. Pauli vraagt zich af of de baby ooit nog wel geboren wordt. De her­der Florian ver­telt over de komst van een Koning, dat lijkt ook eeuwig te duren. Hoe loopt dat af? Eén ding is zeker: Pauli is het wachten helemaal zat! Kijk 20 de­cem­ber via Ka­the­draal TV naar Pauli de koning komt.

Trailer

Video­ka­naal Ka­the­draal TV

Over Kisi

KISI is een inter­na­tio­nale familie van kin­de­ren, jon­ge­ren en vol­was­se­nen, die op weg is met lie­de­ren en musicals tot eer van God. Ze willen God ont­dek­ken, talenten ont­wik­ke­len, samen beleven, het Goede Nieuws ver­tellen, en elke dag met Jezus leven. Kisi is een katho­lie­ke bewe­ging met een oecu­me­nische opdracht.

Voorlees­ver­halen van Pauli kopen?

In de KISI shop vind je voorlees­ver­halen van Pauli en zijn familie voor jonge kin­de­ren: 

St. Barnabasparochie • Grote Haven 8 • 2851 BM  Haastrecht  /  H. Bartholomeusparochie • Wal 61 • 2871 BC  Schoonhoven
(0182) 38 24 55 • info@barnabasparochie.nlinfo@bartholomeusparochie.nl