KISI Kids musical

Zondag 13 maart • Lilli en de ongelofelijke comeback

gepubliceerd: zaterdag, 13 februari 2016

Op zon­dag 13 maart 2016 om 16.00 uur in het Bastion kunnen we weer genieten van een musical van de KISI-kids. Al twee maal eer­der hebben wij hen uit­ge­no­digd omdat zij op een hele aan­spre­kende wijze met muziek, dans en kleur­rijke kostuums het blijde nieuws van Jezus willen door­ge­ven.

In de musical ‘Lilli en de ongelofe­lijke comeback’, staat de Paas­bood­schap centraal. Kin­de­ren met hun ouders en allen, die de bood­schap van Jezus die leeft willen horen, zijn van harte welkom.